Sint Janskruid olie – Primavera basisolie – bio 100ml

Je bevindt je hier:Home/Aromatherapie & Gezondheid/Huid- en massageolie/Sint Janskruid olie – Primavera basisolie – bio 100ml

Sint Janskruid olie – Primavera basisolie – bio 100ml

14,90

Sint Janskruid olie
– Geeft een verzachtende werking bij een massage t.b.v. zwaar belaste spieren en gewrichten.
– Verzorgt de droge en gesprongen huid.
– Regenereert en verwarmt.
– En ideale basisolie om essentiële oliën aan toe te voegen voor de verzorging van spieren en gewrichten

Maceratie in koudgeperste olie – natuurlijke vertroebeling is mogelijk – Dermatologisch getest

Gebruik: inmasseren in de nog vochtige huid.
Tip: meng 18-20 druppels den berg* bio met 100 ml. sint janskruid olie* bio voor een massage olie om het herstel van de spieren te ondersteunen.

Beschrijving

Algemene informatie bij onze Primavera basis-en zaad oliën
De biologische, pure basis- en zaadoliën zijn uitermate geschikt voor lichaams- en gezichtsverzorging en aromamassages. Ze worden op een zorgvuldige manier geproduceerd door middel van koude persing. Het zijn vette plantenoliën die erg lijken op onze huid…

Door de koude persing blijven de waardevolle actieve werkzame stoffen behouden. Dankzij de vetzuren en vitamines en andere actieve ingrediënten ondersteunen ze de regeneratie en stofwisseling van de huid.

Evenals de essentiële oliën hebben ook de basis- en zaadoliën hun verschillende eigenschappen, zoals:
– hydrateren
– kalmeren
– revitaliseren
– tegen gaan van vrije radicalen
– versterken en ondersteunen
– verzachten
– voeden

Ze worden voor verschillende huidtypes gebruikt. Bijvoorbeeld een veeleisende huid, gevoelige huid, vermoeide huid, droge huid.
Basis-en zaadoliën dragen bij aan een goede gezondheid en een gezonde huid door inwendig en uitwendig gebruik.

Basis- en zaadoliën zijn een ideale drager voor essentiële oliën. De meeste essentiële oliën mogen niet puur worden aangebracht op de huid, en worden daarom in een basis- en/of zaadolie gedaan.
De kracht van de essentiële oliën in een basis- en/of zaadolie geven u een unieke belevenis in uw dagelijkse verzorging.

Maceraten
Hele planten of delen van een plant worden in een basisolie gedaan. Deze hele planten of delen van een plant blijven een tijd in de basisolie staan en geven zo hun werkzame vetachtige stoffen af aan de basisolie. De basisolie wordt zo de drager. Het geheel wordt na een bepaalde tijd gefilterd, waardoor aan de basisolie de werkzame stof van de plant (of het plantendeel) is toegevoegd. Sint Janskruid olie is een voorbeeld van een maceraat.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant