Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Astrologie voor de ziel – Wat maansknopen onthullen over je aanleg en persoonlijkheid -Jan Spiller

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Astrologie en orakel/Astrologie voor de ziel – Wat maansknopen onthullen over je aanleg en persoonlijkheid -Jan Spiller

Astrologie voor de ziel – Wat maansknopen onthullen over je aanleg en persoonlijkheid -Jan Spiller

 30,99

Wat maansknopen onthullen over je aanleg en persoonlijkheid

Categorieën: Tags: , , SKU: 9789401302449

Beschrijving

Wat zijn onze diepste verlangens, onze verborgen talenten… en hoe kunnen we negatieve invloeden afweren die ons geluk bedreigen?

Volgens de Amerikaanse astrologe Jan Spiller is de gangbare astrologie van de zonnetekens niet volledig als we op deze vragen een helder antwoord willen krijgen. Haar Astrologie voor de ziel is gebaseerd op een grondige kennis van de zogenaamde maansknopen (de punten waar de banen die de aarde om de maan en om de zon trekt elkaar raken). De maan in de astrologie heeft ook invloed op onze gevoelens en stemmingen. De maan toont ons bovendien hoe we onszelf graag zien.

Via een tabel achter in het boek zijn de maansknopen makkelijk te vinden. Astrologie voor de ziel geeft je inzicht in onder andere:
– specifieke talenten die je bezit: de fundamenten van een succesvol leven;
– tendensen in je persoonlijkheid die maken dat je je doel voorbij schiet;
– de wijze waarop liefdesrelaties tot stand komen of juist aan je neus voorbijgaan;
– helende affirmaties voor het losmaken van positieve energie.

Astrologie voor de ziel is een toegankelijk, helder geschreven boek, dat zeker een groot publiek zal aanspreken.

Wat zijn de maansknopen?
De knopen van de Maan zijn geen hemellichamen; ze zijn de punten waar de baan van de Maan rond de aarde het pad van de aarde rond de Zon kruist. De maansknopen verplaatsen zich tegen de richting van de klok in. De Noordelijke Maansknoop is de stijgende knoop (het punt het dichtst bij onze Noordpool) en de Zuidelijke Maansknoop is de dalende knoop (het punt het dichtst bij onze Zuidpool). Ze staan altijd exact 180 graden van elkaar verwijderd. Sommige astrologen werken met de posities van de ‘ware knopen’ (in de berekening waarvan de feitelijke schommelingen in de baan van de Maan verdisconteerd zijn) en andere astrologen gebruiken de ‘gemiddelde knopen’ (waarbij geen rekening met de schommelingen wordt gehouden). Jan Spiller werkt met de ware Maansknopen. Het verschil tussen de posities van de ware en de gemiddelde Maansknopen bedraagt nooit meer dan 1 graad en 45 minuten (1045′).

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant