Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

De tarot als gids voor het dagelijks leven – boek – H. Banzhaf

Je bevindt je hier:Home/Astrologie en orakel, Tarot & Orakels/De tarot als gids voor het dagelijks leven – boek – H. Banzhaf

De tarot als gids voor het dagelijks leven – boek – H. Banzhaf

 15,00

Aan de hand van een legpatroon onthullen de Rider-Waite en de Aleister Crowley tarotkaarten de toekomst.

Beschrijving

Aan de hand van een legpatroon onthullen de Rider-Waite en de Aleister Crowley tarotkaarten de toekomst.

De Tarot als Gids voor het Dagelijks Leven is het eerste boek dat de lezer de mogelijkheid biedt om vragen aan de Tarotkaarten te stellen, zonder dat hij eerst de taal der kaarten uit het hoofd hoeft te leren. Wie dit oppervlakkig lijkt, zij er aan herinnerd, dat ook het eerbiedwaardige I Tjing-orakel antwoorden geeft, zonder dat de vraagsteller dit oudste boek der mensheid van buiten hoeft te kennen!

Hajo Banzhaf en Elisa Hemmerlein werken met één legpatroon, ‘De Volgende Stap’ genoemd, dat geschikt is voor letterlijk ieder vraag en dat ons in staat stelt bij ieder beslissing die wij nemen, te weten wat werkelijk voor ons van belang is en waar onze beslissing ons zal brengen.

Een volledig op de praktijk gericht boek, geschreven voor al degenen die vragen aan de Tarot willen stellen zonder diep in de wereld van de kaarten te willen doordringen. Bijzonder prettig is dat de auteurs gebruik maken van de twee meest bekende tarotspellen, dat van Rider-Waite en dat van Aleister Crowley.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant