Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

koendalini en de Chakra’s – G.L. Paulson

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Chakra's en aura/koendalini en de Chakra’s – G.L. Paulson

koendalini en de Chakra’s – G.L. Paulson

 19,90

Zelfverwerkelijking in zeven stappen

Categorieën: Tags: , , , , , SKU: 9789063782542

Beschrijving

Naarmate het Aquarius Tijdperk dichterbij komt en de Aquarius-invloed zich sterker laat voelen, ondergaan meer en meer mensen spontane uitingen van Koendalini-energie, de natuurlijke evolutionaire kracht die bij ieder van ons, onderaan onze ruggengraat, op ontwaking en vrijwording ligt te wachten. De Koetidalini-kracht biedt ons de kans onze lichamelijke en psychische vermogens optimaal te benutten – tot aan volmaakte gezondheid en verlichting toe – maar kan daarentegen ook problemen opleveren of schade berokkenen.

Het is derhalve zinvol en hoog tijd dat we begrijpen wat Koendalini precies is, dat we met Koendalini leren omgaan, en dat we ons realiseren dat, zoals een plant naar het licht reikt, de Koendalini-kracht ons steeds ertoe zal dwingen naar verlichting te reiken.

In KOENDALINI EN DE MAKRA’S legt Genevieve Paulsoi uit hoe wij dit proces kunnen bevorderen en er aan mee kunnen werken energieopstoppingen tussen ruggegraat en kruin te verwijderen. In dit proces spelen openen en activeren van de zeven chakra’s een essentiële rol. Iedere chakra, alsmede zijn invloed (op genezing, op onze persoonlijkheidsstructuur, op onze omgang met relaties, enz.) wordt dan ook uitvoerig behandeld.

Wie de aanwijzingen en oefeningen uit KOENDALINI EN DE CHAKRA’S volgt, zal als vanzelf over buitengewone paranormale gaven en een groot spiritueel besef gaan beschikken. Hoe beter wij met de ontwikkeling en de beheersing van de Koendalini-kracht op de hoogte zijn, des te beter zal liet ons in ieder opzicht gaan.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant