Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

De I Tjing stap voor stap – Harmen Mesker

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Oosterse Levenswijze/De I Tjing stap voor stap – Harmen Mesker

De I Tjing stap voor stap – Harmen Mesker

 16,50

Ontsluiert de beginselen van de I Tjing en leert je hoe je de adviezen van het boek kunt interpreteren en toepassen.

Categorieën: Tags: , , , SKU: 9789020213515

Beschrijving

De I Tjing, het boek der veranderingen, is een van de oudste boeken uit China. In dit boek vinden we de kern van het Chinese denken. In de I Tjing worden in vierenzestig hoofdstukken alle veranderingen en situaties in het universum beschreven. Met behulp van de I Tjing kun je je bewust worden van de veranderingen die in je omgeving en in jezelf plaatsvinden.

De I Tjing leert hoe je daarmee om kunt gaan en hoe je op die veranderingen kunt inspelen. De I Tjing toont je de wereld als een dynamisch geheel waarin alles nauw met elkaar verbonden is, niets zonder reden gebeurt, en waarin je zelf je levenspad kunt kiezen en bijsturen. Je kunt de I Tjing zien als een gewoon boek en zo de diepe wijsheid op je laten inwerken, maar het liefst wordt hij gebruikt als orakelboek: je kunt vragen stellen en krijgt in symbolische begrippen antwoord.

De I Tjing stap voor stap ontsluiert de beginselen van de I Tjing en leert je hoe je de adviezen van het boek kunt interpreteren en in je leven kunt toepassen. Je leert de belangrijkste begrippen kennen die in de I Tjing ter sprake komen en hoe je het antwoord van de I Tjing kunt ontleden in voor jou zinvolle en praktische informatie. Daarnaast wordt inzicht gegeven in de achtergronden van het boek en de Chinese filosofie die eraan ten grondslag ligt. De I Tjing stap voor stap is een begrijpelijke ingang voor iedereen die zich in de I Tjing en zijn praktische toepassing wil verdiepen.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant