De weg van de Shaolin – Bernhard Moestl

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Oosterse Levenswijze, Psychologie en bewustwording/De weg van de Shaolin – Bernhard Moestl

De weg van de Shaolin – Bernhard Moestl

10,00

Acht stappen naar innerlijke kracht en doorzettingsvermogen.

Beschrijving

Vergroot je mentale weerbaarheid in acht makkelijk uit te voeren stappen

De weg van de Shaolin laat ons zien hoe we door het aanspreken van onze innerlijke kracht en ons doorzettingsvermogen confrontaties en conflicten kunnen beheersen.

Werk, gezin, de buitenwereld: elke dag worden we ‘aangevallen’, gemanipuleerd en beïnvloed. We zouden dan graag adequaat reageren en ons krachtig opstellen, maar slechts enkelen zijn daartoe in staat. Het merendeel van de mensen bedenkt pas achteraf wat ze hadden moeten doen of zeggen.

Bestsellerauteur en coach Bernhard Moestl (2013) laat ons met behulp van De weg van de Shaolin in acht stappen zien hoe we onze tegenstanders kunnen inschatten, wat onze eigen kwetsbaarheden zijn en hoe we kunnen leren ons in het dagelijks leven beter staande te houden. Hij geeft cursussen aan topondernemers en is als coach op het gebied van bewustzijn en leiderschap verbonden aan verschillende Duitse internationale ondernemingen.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant