Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Sterker dan ooit, de wijsheid van vallen en opstaan – Brené Brown

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Psychologie en bewustwording/Sterker dan ooit, de wijsheid van vallen en opstaan – Brené Brown

Sterker dan ooit, de wijsheid van vallen en opstaan – Brené Brown

 12,99

Categorieën: SKU: 9789400508613

Beschrijving

Sociaal wetenschapper Brené Brown heeft een wereldwijd gesprek op gang gebracht over moed, kwetsbaarheid, schaamte en waardigheid.
Haar pionierswerk bracht een diepe waarheid aan het licht: kwetsbaarheid – de bereidheid om je te laten zien en gezien te worden zonder garantie op een gewenste uitkomst – is de enige weg naar meer liefde, verbondenheid, creativiteit en vreugde.

Maar een dapper leven leiden is niet altijd gemakkelijk: we zullen onvermijdelijk struikelen en vallen. Het is het weer opstaan na het vallen dat Brown als onderwerp neemt in Sterker dan ooit.

Als grondige theorie-onderzoeker heeft Brown geluisterd naar een hele reeks mensen. Leiders van succesvolle bedrijven en het leger, kunstenaars, stellen in langdurige relaties, leraren en ouders deelden hun verhalen over dapper zijn, vallen en weer opstaan.


Ze vroeg zichzelf af: “wat hebben deze mensen met sterke en liefdevolle relaties, creatieve leiders, innovatieve kunstenaars  en inspirerende spirituele leiders met elkaar gemeen? 
Het antwoord was duidelijk: ze erkennen de kracht van emotie en zijn niet bang om ongemak te aanvaarden.
Onze pijnlijke ervaringen aanvaarden en doorleven kan gevaarlijk aanvoelen. Maar bij het tijdens de worsteling weer op de been komen, wordt onze moed op de proef wordt gesteld en worden onze waarden gesmeed.
Onze worstelingen kunnen groot zijn, zoals bij het verlies van een baan of het einde van een relatie, of kleiner, zoals een bij conflict met een vriend of collega.
Ongeacht de omvang of omstandigheid, het proces van sterker worden is hetzelfde: we houden rekening met onze emoties en worden nieuwsgierig naar wat we voelen; we onderzoeken onze verhalen totdat we een plaats van waarheid bereiken; en we herhalen dit proces elke dag totdat het een gewoonte wordt en niets minder dan een revolutie in ons leven teweeg brengt. Sterk weer opstaan ​​na een val is de manier waarop we oprechtheid ontwikkelen. Het is het proces, schrijft Brown, dat ons het meeste leert over wie we zijn.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant