Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

De zeven zussen 1 – Lucinda Riley

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Romans/De zeven zussen 1 – Lucinda Riley

De zeven zussen 1 – Lucinda Riley

 12,99

“Soms kom ik toevallig een boek tegen dat onverwacht verslavend blijkt te zijn. Wat een feestje dan, dat het deel één van een serie van zeven blijkt te zijn. In mijn 10 dagen vakantie heb ik de eerste vier boeken uitgelezen en nu is het wachten tot januari, dan komt deel vijf uit.

Dus ik raad je aan tijd vrij te maken op de gelukkig langer wordende avonden, in elk geval het eerste deel te kopen en er eens heerlijk voor te gaan zitten.

Leuk detail voor ons als Pleiade-mensen: De zeven zussen zijn genoemd naar de 7 zusters van het sterrenstelsel de Pleiaden.”

Vero

Categorieën: Tags: , , , SKU: 9789401609371

Beschrijving

Het verhaal in het kort:

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen? De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant