Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Erfgenaam van Zeven Wateren – Deel 4, Serie van de zeven wateren – Juliet Marillier

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Romans/Erfgenaam van Zeven Wateren – Deel 4, Serie van de zeven wateren – Juliet Marillier

Erfgenaam van Zeven Wateren – Deel 4, Serie van de zeven wateren – Juliet Marillier

 22,99

Categorieën: Tags: , SKU: 9789024530120

Beschrijving

Als je houdt van magische verhalen, Ierland en een mystieke sfeer, dan kun je helemaal verdwijnen in de mooie serie over de familie die leeft op het landgoed De zeven wateren.

De stamhoofden van Zeven Wateren zijn van oudsher de opzichters van een uitgestrekt en geheimzinnig woud. Mensen en bewoners van andere werelden leven er zij aan zij, hoewel, helemaal vertrouwen doen ze elkaar niet. Als de lente aanbreekt, constateert Vrouwe Aisling dat zij in blijde verwachting is: er is een nieuwe erfgenaam van de Zeven Wateren op komst! Bij de geboorte slaat de vreugde abrupt om in wanhoop als blijkt dat de pasgeborene is verdwenen, ontvoerd of… In plaats van de baby treffen ze in de wieg iets aan dat van bovennatuurlijke aard is – ánders laat de vondst zich niet omschrijven. Zijn zus, Clodagh, heeft geen keuze: ze moet de duistere Andere Wereld binnengaan, want dat is de enige manier om haar pasgeboren broertje terug te vinden. Om die taak tot een goed eind te brengen, zal ze eerst de confrontatie aan moeten gaan met de machtige prins die de Andere Wereld regeert.

De Serie VAN DE ZEVEN WATEREN bestaat uit:

1 Dochter van het Woud

2 Zoon van de Schaduwen

3 Kind van de Profetie

4 Erfgenaam van  Zeven Wateren

5 Ziener van Zeven Wateren

6 Vlam van Zeven Wateren

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant