Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Het Magdalena mysterie – De Magdalena trilogie, deel 1- Kathleen McGowan

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Romans/Het Magdalena mysterie – De Magdalena trilogie, deel 1- Kathleen McGowan

Het Magdalena mysterie – De Magdalena trilogie, deel 1- Kathleen McGowan

 12,99

Categorieën: Tags: , SKU: 9789022994887

Beschrijving

Het verhaal over Maria Magdalena spreekt tot onze verbeelding. Zij is voor veel vrouwen het symbool van vrouwelijke en liefdevolle kracht en innerlijk leiderschap. Voor ons als medewerksters van Pleiade is zij een bron van inspiratie. Het boek heeft ons zelfs al onze koffers laten pakken en laten reizen naar prachtige plekken in Frankrijk.

Tweeduizend jaar lang heeft een groot geheim verborgen gelegen in de rotsachtige wildernis van de Franse Pyreneeën: een verzameling perkamentrollen die in de eerste eeuw door Maria Magdalena werden beschreven. De verbijsterende inhoud ervan stelt de gebeurtenissen en figuren uit het Nieuwe Testament in een compleet nieuw daglicht. Maar bovennatuurlijke krachten beschermen de geheime bergplaats en alleen een voor deze taak uitverkoren persoon kan het geheim ontrafelen, iemand op wie al eeuwenlang wordt gewacht. Maureen Paschal, een jonge Amerikaanse journaliste, had alleen nooit gedacht dat zij die persoon zou zijn…

Het Magdalena Mysterie is een adembenemende thriller die de levens van veel van de meest illustere personen in de geschiedenis met elkaar verbindt. Van kunstenaars als Sandro Botticelli en Jean Cocteau, tot Europa’s heersers als de de Medici’s en de Borgia’s. Van religieuze iconen als Franciscus van Assisi en Jeanne d’Arc, tot grote wetenschappers als Leonardo da Vinci en Sir Isaac Newton. En van legendarische helden als koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel, tot Jezus Christus, Maria Magdalena en Johannes de Doper.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant