Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

EHBO – Engelen hulp bij ongemakken – Maaike Kerstens

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Spiritualiteit/EHBO – Engelen hulp bij ongemakken – Maaike Kerstens

EHBO – Engelen hulp bij ongemakken – Maaike Kerstens

 12,50

“Pak de helpende hand van de Aartsengelen!” Dit handige boekje gaat over Engelen Hulp Bij Ongemakken en beschrijft hoe je het beste met de aartsengelen …

Categorieën: Tags: , , SKU: 9789075145373

Beschrijving

Dit handige boekje gaat over ‘Engelen Hulp Bij Ongemakken’ en beschrijft hoe je het beste met de aartsengelen kunt samenwerken in de dagelijkse praktijk wanneer je in de problemen zit. In het leven overkomen je van tijd tot tijd levenslessen als situaties en omstandigheden die negatief op je overkomen en kunnen zorgen voor veel zorgen, leed en ongemak. Om hiervan zo snel mogelijk weer verlost te zijn, kun je de engelen bewust uitnodigen in je bestaan. Door een actieve samenwerking aan te gaan, raak je steeds meer bekend met wat aartsengelen voor jou kunnen betekenen om je leven weer leuk te maken en hoe je ze kunt waarnemen wanneer ze jou willen bereiken.

Maaike Kerstens is een energetisch genezeres. Zij werkt met positieve energieën, die zij kan waarnemen, aanvoelen en vertalen naar de materiële Wereld. Door haar studie (medische basiskennis, holistische kleurenpunctuur, kleurentherapie, chakratherapie, edelsteentherapie, reiki, engelenmedium en medium) is zij geïnspireerd geraakt door de verbanden tussen lichaam, ziel en geest. Haar ervaringen en de engelen hebben Maaike tot diepere inzichten gebracht op het gebied van genezing.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant