Klankschaal Bengali Ø 16 cm

Je bevindt je hier:Home/Yoga en Beweging, Klank, Yoga, Meditatie en Beweging/Klankschaal Bengali Ø 16 cm

Klankschaal Bengali Ø 16 cm

93,90

Elke schaal is uniek. Kies met je intuïtie!
Pleiade Klankschalen zijn met zorg door ons geselecteerd op klank, energie en schoonheid en zijn van de hoogste kwaliteit.

Beschrijving

KLANKSCHALEN handgemaakt

Deze schalen, afkomstig uit de Himalaya, Nepal en Tibet, waren oorspronkelijk offerschalen en eetgerei. Volgens de overlevering werden ze door rondtrekkende smid-sjamanen gebruikt bij rituelen en meditaties. Het materiaal werd samengesteld uit ongeveer zeven metalen die elk hun eigen klank, inclusief boventonen toevoegen en samen verantwoordelijk zijn voor de bijzondere, doorzingende klank van de schaal.

Werking: Door over de schaal te wrijven of hem met een klopper of de hand aan te slaan ontstaat een klank. Deze klank, de trilling, brengt reacties in ons lichaam en onze hersenen teweeg. Daar de klank van de schalen zeer harmonisch is en overeenkomt met onze trilling wanneer we gezond en in kalme toestand zijn, stimuleert hij ons lichaam en onze hersenen om ook in deze frequentie te gaan trillen. Zo stimuleren de klankschalen ons lichaam en onze geest om in balans te komen. Ze werken zeer goed als hulp bij meditatie.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant