Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Strala Yoga – Tara Stiles

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Yoga en Beweging/Strala Yoga – Tara Stiles

Strala Yoga – Tara Stiles

 23,99

Word sterk, gefocust en idioot gelukkig

Categorieën: Tags: , , , SKU: 9789021564180

Beschrijving

In Strala Yoga legt Tara Stiles de filosofie uit van de door haar ontwikkelde yogastijl, die je terugbrengt naar jezelf. Ze laat met duidelijke, full colour foto’s van de oefeningen zien hoe je Strala Yoga in de praktijk brengt. Het gaat om voelen, om intuïtie en natuurlijke beweging. Het gaat over het hóé van bewegen in plaats van het wát.

Tara focust op een combinatie van beweging en intuïtie. Juist die combinatie is krachtig. Ze laat het belang zien van makkelijk bewegen en ruimte creëren in je leven en hoofd.

Strala Yoga gaat niet om de juiste poses, maar over de vrijheid om te bewegen zoals jij wilt, zonder de druk van regeltjes.

Lof over Tara Stiles met Strala Yoga:
‘Je krijgt meer met minder moeite. Dat wil iedereen.’ – Gabrielle Bernstein, The New York Times-bestsellerauteur van Verwacht wonderen

Zakelijk leiders, ondernemers en welzijnsprofessionals over de hele wereld hebben de Strala-filosofie met zijn gemak en behoud van energie geïntegreerd in hun dagelijks leven. – Strala Yoga als casestudy bij de Harvard Business School

‘Stralend welzijn is een practice, geen bestemming.’ – Kris Carr, The New York Times-bestsellerauteur.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant