Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Beter nu – Rob Brandsma

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Mindfulness en meditatie/Beter nu – Rob Brandsma

Beter nu – Rob Brandsma

 12,99

Breng mindfulness in je leven

Beschrijving

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu – de plek waar het leven zich afspeelt. Met mindfulness ga je op in de ervaring van het huidige moment.

Je leeft intenser. In ‘Beter nu’ laat Rob Brandsma zien dat mindfulness een vaardigheid is die je kunt oefenen. Dat je, door bewust met je aandacht om te gaan, telkens kunt terugschakelen naar het hier en nu. Je neemt hierbij afstand van de spinsels in je hoofd. Je maakt keuzes, in plaats van automatisch te reageren. Je kunt beter je grenzen bewaken. Hij beschrijft ook waarom je geest zo gemakkelijk afdwaalt, en hoe het voelt om in de greep van denken en doen te leven. Hij geeft hiervoor een alternatief, leven vanuit zijn, en biedt tips om je leven anders te organiseren.

Rob Brandsma is pedagoog, psycholoog en mindfulnesstrainer en directeur van het Centrum voor Mindfulness. Hij verzorgt naast cursussen voor particulieren ook een opleiding tot mindfulnesstrainer. Van zijn hand verschenen ook ‘Elke dag meer mindfulness’, ‘MindfulKids – Heartfulkids’ en verschillende boeken voor mindfulnesstrainers.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant