Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Mindfulness oefenboek – bevrijd jezelf in 8 weken van emotionele problemen en chronische ongelukkigheid – John Teasdale

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Mindfulness en meditatie/Mindfulness oefenboek – bevrijd jezelf in 8 weken van emotionele problemen en chronische ongelukkigheid – John Teasdale

Mindfulness oefenboek – bevrijd jezelf in 8 weken van emotionele problemen en chronische ongelukkigheid – John Teasdale

 21,95

Beschrijving

Het Mindfulness oefenboek biedt alle praktische hulp die je nodig hebt bij het beoefenen van mindfulness en leert je hoe je somberheid, gepieker en negatieve gedachten de baas kunt worden. Het staat boordevol aanwijzingen, tips, oefeningen en werkbladen. Het is beknopt en overzichtelijk, en biedt structuur, inzicht en mogelijkheden tot reflectie. Buitengewoon handig zijn de dialoogkaders die antwoord geven op veelgestelde vragen van mensen die het programma al hebben gevolgd.

John Teasdale, Mark Williams en Zindel Segal schreven eerder de bestseller Mindfulness en bevrijding van depressie. Zij ontwikkelden het wereldberoemde achtweekse programma voor mindfulness en cognitieve therapie dat helpt bij het overwinnen van angst, depressie en stress, en waarvan bewezen is dat het kan leiden tot positieve en blijvende veranderingen in je leven. Met dit boek kun je zelf met het programma aan de slag.

De werkbladen en de speciaal voor dit boek ingesproken geleide meditaties zijn te downloaden van www.nieuwezijds.nl.

‘Dit boek is fantastisch. […] Het is bijna alsof je in de cursusruimte zit […] Dit boek is als een betrouwbare vriend, adviseur en gids.’ – uit het voorwoord van Jon Kabat-Zinn

John Teasdale was tot zijn pensioen onderzoeker bij de Medical Research Council in Cambridge, Engeland, en geeft mindfulness-training.
Mark Williams is hoogleraar klinische psychologie aan de universiteit van Oxford.
Zindel Segal is hoogleraar psychiatrie aan de universiteit van Toronto.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant