Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Op zoek naar jezelf? Basisboek mindfulness – Dorle Lommatzsch

Je bevindt je hier:Home/Boeken/Mindfulness en meditatie/Op zoek naar jezelf? Basisboek mindfulness – Dorle Lommatzsch

Op zoek naar jezelf? Basisboek mindfulness – Dorle Lommatzsch

 22,75

Categorieën: SKU: 9789056702588

Beschrijving

Wie kent niet het stille verlangen meer zichzelf te zijn?

Op zoek naar jezelf? biedt praktische ondersteuning bij deze zoektocht door middel van mindfulness: aandacht hebben voor wat er innerlijk speelt op een open, milde en niet oordelende wijze. De training in mindfulness maakt gebruik van onze talenten om te ontspannen, aandacht te schenken, bewust in het hier en nu te leven en tot inzicht te komen. Het boek leert je niet alleen hoe je kunt mediteren, maar vooral hoe je ook buiten de meditatie, in het gewone leven, ingeëtste gewoontepatronen kunt leren doorbreken en een open en helder bewustzijn kunt bewaren. De auteur wijst daarbij op het belang van relaties waarbij in de ontmoeting onze authenticiteit volop ruimte krijgt en het samenzijn met anderen ons diepste wezen tot bloei kan brengen.

 

Het basisboek verwijst naar een apart verkrijgbaar werkboek met verdiepende oefeningen en verrassende meditatieve werkvormen.

 

Dorle Lommatzsch (1954) geeft les is boeddhistische meditatie. Zij geeft leiding aan een tweejarige opleiding tot Mindful Coach.

Dorle Lommatzsch heeft les gehad van leraren uit de Tibetaans boeddhistische traditie, vipassana en Bön. Sinds 2004 neemt zij deel aan de Ridhwanschool van A.H. Almaas, waarin spirituele tradities verbonden worden met inzichten uit de westerse psychologie.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant