Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Krachtvogeltje “Vogeltje van Creatie” incl. Turkoois

Je bevindt je hier:Home/Cadeau artikelen/Krachtvogeltje “Vogeltje van Creatie” incl. Turkoois

Krachtvogeltje “Vogeltje van Creatie” incl. Turkoois

 27,95

Een doosje met een bijzonder vogeltje.
Een krachtvogeltje.

Beschrijving

Graag stel ik je voor aan het vogeltje van creatie.

Het vogeltje van creatie is klaar om te vliegen. Ze versterkt je levenslust, is veerkrachtig en helpt je met het omzetten van je plannen van je hoofd naar je hart en handen. Haar begeleidingssteen is turkoois. Een beschermende steen.

In het doosje vind je het vogeltje van creatie op een kaart. De beschrijving van haar eigenschappen en kwaliteiten vind je op de achterkant en daarbij ook een aantal vragen die je kunnen helpen om diezelfde kwaliteit in jou naar boven te halen. In het doosje vind je daarbij ook een turkoois die deze kwaliteit ondersteunt. En je vindt een veer. Ieder doosje heeft een andere veer. Deze veer is gevonden voor jou door iemand. “Gevonden Veerkracht” om je te herinneren aan jouw eigen kracht en aan de kracht van de vogels in de natuur die er altijd kunt vinden in de natuur als je er de tijd voor neemt om naar ze te kijken.
Er is een houdertje voor de veer (kan ook als minivaasje dienen want de binnenkant is geglazuurd) en een plateautje voor de steen. Het vogeltje plaats je erbij in een bijpassend gemaakt keramisch houdertje. Zo ontstaat er een klein huisaltaartje voor veerkracht wat je kunt neerzetten op een bijzonder plekje in je kamer. Een aandacht plek om af en toe even bij stil te staan in de drukte van de dag.
Het papier, het doosje en de sticker op het doosje zijn allemaal gemaakt van duurzaam papier.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant