Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Krachtvogeltje “Vogeltje van Helder Weten” incl. Lapis Lazuli

Je bevindt je hier:Home/Cadeau artikelen/Krachtvogeltje “Vogeltje van Helder Weten” incl. Lapis Lazuli

Krachtvogeltje “Vogeltje van Helder Weten” incl. Lapis Lazuli

 27,95

Het vogeltje van helder weten is een kalm en wijs vogeltje. Ze zingt Haar liedjes zacht. Ze is een vogeltje van oprechtheid. Haar begeleidingssteen in Lapis Lazuli.

Beschrijving

Het vogeltje van helder weten is het laatste vogeltje in de serie van de zes krachtvogeltjes.

In het doosje vind je de afbeelding van het vogeltje van helder weten op een kaart. De beschrijving van haar eigenschappen en kwaliteiten vind je op de achterkant en daarbij een aantal vragen die je kunnen helpen om diezelfde kwaliteit in jou naar boven te halen.
In het doosje vind je daarbij ook de steen Lapis Lazuli die deze kwaliteit ondersteunt. En je vindt er een veer bij. Ieder doosje heeft weer een andere veer. Deze veer is gevonden voor jou door iemand. “Gevonden Veerkracht” om je te herinneren aan jouw eigen kracht en aan de kracht van de vogels in de natuur die er altijd kunt vinden als je de tijd neemt om naar ze te kijken.
Er is een houdertje voor de veer (kan ook als minivaasje dienen want de binnenkant is geglazuurd) en een plateautje voor de steen. Het vogeltje plaats je erbij in een bijpassend gemaakt keramisch houdertje. Zo ontstaat er een klein huisaltaartje voor veerkracht wat je kunt neerzetten op een bijzonder plekje in je kamer. Een aandacht plek om af en toe even bij stil te staan in de drukte van de dag.

Het papier, het doosje en de sticker op het doosje zijn allemaal gemaakt van duurzaam papier.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant