Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Krachtvogeltje “Vogeltje van het Hart” incl. Zonnesteen

Je bevindt je hier:Home/Cadeau artikelen/Krachtvogeltje “Vogeltje van het Hart” incl. Zonnesteen

Krachtvogeltje “Vogeltje van het Hart” incl. Zonnesteen

 27,95

Een doosje met een bijzonder vogeltje.
Een krachtvogeltje.

Beschrijving

Graag stel ik je voor aan het vogeltje van het Hart. Het vogeltje van het hart nodigt je uit om te leven vanuit je levensvuur; het vlammetje wat in je hart brandt voor dat waar je energie van krijgt en je in je kern blij maakt.

In het doosje vind je het beeld van de krachtvogel en de beschrijving van haar eigenschappen en kwaliteiten. Op de voorkant van de krachtvogelkaart zie je haar. Op de achterkant vind je naast haar beschrijving ook een aantal vragen die je kunnen helpen om diezelfde kwaliteit in jou naar boven te halen.
In het doosje vind je daarbij ook een zonnesteen die deze kwaliteit ondersteunt, en een gevonden veer. Deze veer is gevonden voor jou door iemand. De eerste komen van mij maar in de loop van het project komend de veren van allerlei plekken en mensen.
“Gevonden Veerkracht” om je te herinneren aan jouw eigen kracht en aan de kracht van de vogels in de natuur die er altijd kunt vinden in de natuur als je er de tijd voor neemt om naar ze te kijken.
Er is een houdertje voor de veer (kan ook als minivaasje dienen want de binnenkant is geglazuurd) en een plateautje voor de steen. Het vogeltje plaats je erbij in een bijpassend gemaakt keramisch houdertje. Zo ontstaat er een klein huisaltaartje voor veerkracht wat je kunt neerzetten op een bijzonder plekje in je kamer. Een aandacht plek om af en toe even bij stil te staan in de drukte van de dag.

Het papier, het doosje en de sticker op het doosje zijn allemaal gemaakt van duurzaam papier.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant