Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Krachtvogeltje “Vogeltje van Inzicht” incl. Amethist

Je bevindt je hier:Home/Cadeau artikelen/Krachtvogeltje “Vogeltje van Inzicht” incl. Amethist

Krachtvogeltje “Vogeltje van Inzicht” incl. Amethist

 27,95

Een doosje met een bijzonder vogeltje.
Een krachtvogeltje.

Beschrijving

Het vogeltje van inzicht is de vijfde in de serie van zes krachtvogeltjes.

Het vogeltje van inzicht is een vogeltje wat zijn eigen lied zingt. Hij kan goed luisteren en houdt van de stilte. Dit vogeltje staat voor rust en het naar binnen keren om je innerlijke stem aandacht te geven. Ze leert je zo te luisteren dat je weet wat bij je past en wat niet.

Een vogeltje dus wat je helpt om los te laten van dat wat niet meer bij je past. Haar begeleidingssteen is Amethist.
In het doosje vind je een afbeelding van het vogeltje van inzicht op een kaart. De beschrijving van haar kwaliteiten én een aantal vragen die je kunnen helpen om diezelfde kwaliteit in jou naar boven te halen vind je op de achterkant.
In het doosje vind je daarbij ook de steen Amethist die deze kwaliteit ondersteunt. En je vindt een veer. Ieder doosje heeft een andere veer. Deze veer is gevonden voor jou door iemand.
“Gevonden Veerkracht” om je te herinneren aan jouw eigen kracht en aan de kracht van de vogels in de natuur die er altijd kunt vinden in de natuur als je er de tijd voor neemt om naar ze te kijken.
Er is een houdertje voor de veer (kan ook als minivaasje dienen want de binnenkant is geglazuurd) en een plateautje voor de steen. Het vogeltje plaats je erbij in een bijpassend gemaakt keramisch houdertje. Zo ontstaat er een klein huisaltaartje voor veerkracht wat je kunt neerzetten op een bijzonder plekje in je kamer. Een aandacht plek om af en toe even bij stil te staan in de drukte van de dag.

Het papier, het doosje en de sticker op het doosje zijn allemaal gemaakt van duurzaam papier.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant