Edelstenenset “Welcome baby”

Je bevindt je hier:Home/Edelstenen/Edelstenensets/Edelstenenset “Welcome baby”

Edelstenenset “Welcome baby”

 19,95

Agaat – Barnsteen – Rozenkwarts

Beschrijving

Welcome baby

Als baby, hier helemaal nieuw op de aarde, is het van belang dat we ons veilig en geborgen voelen. Helemaal welkom om onze plek in deze wereld in te nemen, vol liefde en verwantschap. Om deze zachte energie te creëren, kan je deze edenstenenset gebruiken om op de babykamer neer te leggen. Hiermee zorg je er voor dat het kind al vanaf jonge leeftijd zich welkom voelt, zodat het een stabiele basis heeft om op door te groeien.

Agaat: deze steen zorgt er voor dat de baby zich veilig en geborgen voelt en creëert rust. Ook stimuleert agaat ontwikkeling en ondersteunt het groei.
Barnsteen: deze steen schenkt vertrouwen vanuit de kracht van de zon, vol verwarming en vrolijkheid om zo je baby in een positieve energie op te laten groeien. Ook helpt de barnsteen goed bij het doorkomen van tandjes.
Rozenkwarts: de rozenkwarts is de steen van de liefde. Het stimuleert zowel zelfliefde, als liefde voor anderen. De baby zal zich geliefd en helemaal welkom voelen.

Verzorging: Om je edelstenen op te laden en reinigen gebruik je bij voorkeur een set van Haematiet- en Bergkristalsteentjes.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant