Edelstenenset “Opladen en reinigen van edelstenen”/ Cleaning and Recharching your crystals

Je bevindt je hier:Home/Edelstenen/Edelstenensets/Edelstenenset “Opladen en reinigen van edelstenen”/ Cleaning and Recharching your crystals

Edelstenenset “Opladen en reinigen van edelstenen”/ Cleaning and Recharching your crystals

9,95

Om je edelstenen optimaal te laten werken is het nodig dat ze gereinigd en opgeladen worden.Dit kun je op allerlei manieren doen.
De meest gemakkelijke en bij alle stenen toepasbare methode is het gebruik van Bergkristal- en Haematietsteentjes.

Beschrijving

Opladen en reinigen van edelstenen

Verzorg je edelstenen met een set van Haematiet en Bergkristal.

Om je edelstenen optimaal te laten werken is het nodig dat ze gereinigd en opgeladen worden.
Dit kun je op allerlei manieren doen.
De meest gemakkelijke en bij alle stenen toepasbare methode is het gebruik maken van een onderhoud-set van Bergkristal- en Haematietsteentjes.

Gebruik:
Vul een schelp of een houten of glazen schaaltje met de steentjes en leg je edelstenen of sieraden met edelstenen er ongeveer 8 uur op om te reinigen en opladen. Je kunt ervoor kiezen de Haematiet en Bergkristal apart te houden, maar een mengsel van de twee steensoorten maken is ook een mogelijkheid.

Bij zeer intensief gebruik van je edelstenen kan het noodzakelijk zijn ze langer aan de werking van de onderhoud-set bloot te stellen of om een grotere hoeveelheid steentjes te gebruiken.
Volg hierin vooral je gevoel.

De Bergkristal- en Haematietsteentjes kun je af en toe afspoelen onder stromend water. Let er wel op dat je de Haematiet goed afdroogt zodat er geen roest gevormd wordt.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant