Knuffelsteen pakketje Versteend Hout – ‘Ik ben hier en nu’

Je bevindt je hier:Home/Cadeau artikelen, Gezondheidsstenen/Knuffelsteen pakketje Versteend Hout – ‘Ik ben hier en nu’

Knuffelsteen pakketje Versteend Hout – ‘Ik ben hier en nu’

7,50

Knuffelsteen pakketje Versteend Hout “Ik ben hier en nu”

De edelsteen die je ontvangt is een soortgelijke steen als op de productfoto.

Beschrijving

In dit mooie edelsteen pakketje vind je een Mooqi kaartje. Samen met een bijbehorende edelsteen in een wit organza zakje.

De edelsteen die je ontvangt is een soortgelijke steen als op de productfoto.

Een lief cadeautje om te geven, of fijn om voor jezelf te ontvangen. Achterop het kaartje kan je een boodschap schrijven. Het kaartje is een A7 formaat cadeaukaartje.

Versteend hout helpt om in het NU te komen en te accepteren dat het goed is zoals het nu is. Deze steen is kalmerend en zorgt dat je goed contact maakt met de aarde. Helpt om overtollige energie af te staan aan de aarde of juist nieuwe aarde energie op te nemen.

Deze steen laat je zien wie je bent en wat je mogelijkheden zijn, en dat je daar ook gelukkig mee kunt zijn. Hij zet ook aan tot ondernemen. Bij onverwachte gebeurtenissen geeft hij rust en bij vastzittende emoties of verdriet om het verlies van een dierbare geeft hij steun. Fijn voor apathische of angstige mensen en kinderen met ADHD.

Versteend hout is eigenlijk fossiel hout, van miljoenen jaren oud. Na afsterven van een boom zijn de houtcellen omgezet in kwarts; meestal chalcedoon, jaspis en opaal. De kleuren zijn bruin met vaak rood, geel grijs of zwart erbij.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant