100 Deugden reflectiekaarten – Linda Kavelin-Popov

Je bevindt je hier:Home/Orakels & Tarot/100 Deugden reflectiekaarten – Linda Kavelin-Popov

100 Deugden reflectiekaarten – Linda Kavelin-Popov

27,50

Beschrijving

Deze eerste set Nederlandse deugdenkaarten reflectiekaarten van Linda Kavelin-Popov verscheen in 2007. Deze ‘vintage’ uitgave is nog steeds heel geliefd. Daarom is de set opnieuw uitgebracht, dat wil zeggen in een eenvoudige, basic vorm, als losse kaarten verpakt in cellofaan.

Deugden reflectiekaarten kunnen je helpen contact te maken met je innerlijke kompas en te leven volgens je diepste waarden. Elke kaart bevat een omschrijving van een deugd, waardoor je je bewust wordt van de betekenis. Op de achterkant staan telkens een bij de deugd passende spreuk en een vijftal affirmaties.

Suggesties om de kaarten te gebruiken:
– Om je dag mee te beginnen of af te sluiten;
– Om verbinding te maken met jezelf;
– Om je te steunen of te inspireren bij een dilemma;
– Om je grenzen te bepalen of je doel te bereiken;
– Om te delen met iemand, als bemoediging, troost, of blijk van waardering of bewondering (deze losse kaartenset nodigt daartoe extra uit!);
– Om op elkaar af te stemmen, bijvoorbeeld als je met iemand gaat samenwerken (of de samenwerking wil evalueren of verbeteren);
– Om verbinding te maken met elkaar: met je partner, vrienden, familie, collega’s, enzovoort;
– Aan het begin van een bijeenkomst, of ter afsluiting;
De kaarten worden gebruikt voor persoonlijke groei, bij vergaderingen, gespreksgroepen, coaching, training, intervisie, supervisie, yoga en diverse andere toepassingen.

Let op: dit is dus een basis kaartenset, de deugdenkaarten worden bijeengehouden door cellofaan. Wil je een luxe kaartenset, met bewaardoos/linten/magneetsluiting, dan adviseren we de uitgave: ‘100 Kleurrijke Deugden Inzichtkaarten’.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant