Het Lichtziener Tarot – Chris Anne

Je bevindt je hier:Home/Orakels & Tarot/Het Lichtziener Tarot – Chris Anne

Het Lichtziener Tarot – Chris Anne

26,95

Dit tarotdeck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de lichte als de schaduwkant van onze aard te verkennen.

Categorieën: Tags: , , , , , , , , SKU: 9789085082422

Beschrijving

In het Licht Ziener Tarot worden de traditionele tarotarchetypen en -symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alternatieve en intuïtieve stijl. Het kaartendeck drukt de licht- en schaduwkanten van onze aard uit en verkent de lessen die we van beide kunnen leren.
De expressieve personages die in de landschappen van de kaarten leven, vertellen verhalen, stellen vragen en geven begeleiding. Dit deck is een ideale metgezel als je de plekken in je leven – en in jezelf – bloot wil leggen die het meest verlichting nodig hebben.

BEN JE BEREID HET PAD VAN SCHADUW EN LICHT VAN DE LICHTZIENER TE BEWANDELEN?

Ga Mee Met De Lichtziener, Volg Het Pad Van De Lichtziener.
Hiermee nodig ik je uit de dromen, archetypes en verhalen te ontdekken die de Lichtziener je met de lessen en boodschappen van deze kaarten geeft. De eigentijdse figuren op de kaarten hebben je iets te vertellen en geven je op een eenvoudige en intuïtieve manier de helende betekenis van de kaarten. Ik hoop dat, wanneer je je met hun magie verbindt, het vertrouwde gidsen worden die je in dieper contact brengen met je innerlijke zelf en innerlijk weten.

“Liefste Licht Ziener
Toen ik begon met het creëren van Het Licht Ziener Tarot, was ik vastbesloten om een kaartendeck met een helende werking te maken – een deck dat afgestemd zou zijn op moderne spirituele ervaringen en het leven van de 21ste eeuw met eigentijdse en vrijgevochten karakters die zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun schaduw en licht. Ik stelde me een set kaarten voor vol intuïtieve gidsen, die met het delen van hun wijsheid de waarheid konden achterhalen en onze schaduwkanten onthullen.

Mijn doel was om een deck te creëren dat me op zou vrolijken, zonder daarbij voorbij te gaan aan het onvoorstelbare vermogen van de tarot om een licht te werpen op de diepere betekenis van alles wat verborgen ligt onder de oppervlakte. De kaarten moesten de aan aandacht genoeg vasthouden, en mij prikkelen de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedachten en daden. Ook moesten ze me inspireren voor dieper helen wanneer ik daar klaar voor zou zijn.

Het resultaat van mijn studie is de kaartenset die je nu in je handen hebt, en ik nodig je van harte uit om deze wereld van traditionele en onconventionele archetypes samen met mij te ontdekken. Ik kan alleen maar hopen dat je je de karakters eigen maakt, en hun wereld een nieuwe betekenis geeft terwijl je magie z’n werk doet met de kaarten. Tarot kan heel helend zijn en als je het pad van licht en schaduw van de Licht Ziener volgt, dan hoop ik dat de rimpelingen van de waarheid je bereiken: dat schaduw een diepzinnig hulpmiddel is, en het licht een waanzinnig eindspel.

Als je dieper in wilt gaan op de kaarten, ga dan naar de website LightSeersTarot.com. Hier vind je extra materiaal om je te ondersteunen op je reis door de tarot. Om in contact te komen met andere Licht Zieners die het deck gebruiken, gebruik je de hashtag #lichtzienertarot om elkaar online te vinden.

Als ik één goede raad mocht geven aan een nieuwe lezer, dan is het wel om erop te vertrouwen dat je dit kunt doen. Dat kun je namelijk honderd procent. Wacht, ik heb toch nog een extra advies: geniet ervan!

Met licht en liefde en epische magie voor jou,

xo”

#Lichtzienertarot

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant