Pleiade x Ananda, feestelijk nieuws
Lees snel verder ..

Openingstijden van onze winkel
Ma: 13.00u – 18.00u Di, Wo en Vr: 10.00u – 18.00u
Do: 10.00u – 20.00u Za: 10.00u – 17.00u
Zo: 12.00u – 17.00u

Abalone schelp XL

Je bevindt je hier:Home/Edelstenensets, Huisreiniging/Abalone schelp XL

Abalone schelp XL

 18,00

De prachtige grote Abaloneschelp kan gebruikt worden ter decoratie, maar is vooral geschikt om te dienen als een van de elementen van energetische reinigingsrituelen.

Wij adviseren je de Abalone schelp te gebruiken bij het smudgen, het energetisch reinigen van een ruimte met behulp van de rook van witte salie.

Een andere manier waarop je gebruik kunt maken van de energetisch reinigende werking van de Abalone schelp is door hem te vullen met Haematiet- en Bergkristalsteentjes en daarin je edelstenen op te laden en reinigen.

Categorieën: , Tags: , , SKU: ASLarge

Beschrijving

Wat is een Abalone Schelp? 

In de oceanen rondom Australie, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en Noord Amerika leven Zee-oren, een soort weekdieren of slakken in hun zelfgebouwde behuizing. Deze dieren worden op veel plaatsen gegeten als een delicatesse.

De schelpen, Abalone- of Pauaschelpen genaamd worden in diverse culturen gebruikt voor rituele en kunstzinnige doeleinden.

De binnenkant van de schelp vertoont de prachtige kleuren van de regenboog. Wij kennen deze binnenste laag ook onder de naam Parelmoer.

 

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant