Noveenkaars Michaël

Je bevindt je hier:Home/Spiritual living/Kaarsen en sfeerverlichting/Noveenkaars Michaël

Noveenkaars Michaël

 4,95

Heilige Michaël

Engelen zijn volgens het kerkelijke geloof geestelijke schepselen van God. Ze hebben een verstand, een eigen wil, maar geen lichaam.
Ze leven dicht bij god en worden gezien als zijn boodschappers.

Aartsengel Michaël is de krachtige leider onder de aartsengelen. Zijn naam betekend: ‘Hij die is als God’.
Je herkent hem aan zijn gevechtstenue, zwaard of lans. Hij kan helpen het kwade te verdrijven en je schaduwkanten beter te leren kennen.

Roep de Heilige Michaël aan voor zaken die te maken hebben met carrière, sport, persoonlijke financiën, ambitie en de gezondheid van het fysieke lichaam.

Categorieën: Tags: , , , SKU: NoveenHM

Beschrijving

Een Noveenkaars is een kaars die 9 dagen en 9 nachten brandt. Ze wordt gebruikt als symbool bij het uitvoeren van een eeuwenoud ritueel. Bij het aansteken en gedurende de tijd dat de kaars brandt verbinden we ons met onze intentie of onze wens en vragen God, de afgebeelde Heilige of het Universum ons aan te horen en helpen. Dit ritueel kan ons kracht geven in moeilijke omstandigheden.

Een noveen- of intentiekaars leent zich er ook goed voor om op het graf van een dierbare te plaatsen. Omdat de kaars 9 dagen en nachten brandt hoeft hij niet steeds opnieuw aangestoken te worden en brandt er altijd een lichtje. Bij voorkeur wordt de kaars in dat geval in een lantaarn geplaatst zodat deze niet door wind of regen uit kan gaan.

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant