Mandala kleed “Loved”

Je bevindt je hier:Home/Spiritual living/Mandala kleden/Mandala kleed “Loved”

Mandala kleed “Loved”

44,99

Verrijk elke sfeer met dit prachtige Indiaanse Sankalpa® mandala kleed. De heldere kleuren van dit doek staan voor vriendelijkheid, liefde en socialiteit.

Categorieën:

Beschrijving

Dit unieke mandala kleed is overal voor te gebruiken; wandkleed, picknickkleed, bedsprei, raambekleding, strandlaken:

Aan de wand als wandkleed: Plaats dit doek in de slaapkamer, woonkamer of elke andere gewenste plek en ervaar de positieve uitstraling van dit kleed. De ruimte zal een warme en knusse energie krijgen.
Op het strand als strandlaken: Plaats dit kleed op het zand en geniet van het geluid van de golven, het zachte zomer briesje en de zon. Je zult je gelukzalig en relaxed voelen op dit strandlaken samen met je familie, geliefdes of geniet alleen op dit heerlijk ruime kleed. Geen spullen meer in het zand alles past op het kleed. Languit gestrekt kunt u met 3 personen op dit strandlaken liggen.
In het park/bos als picknickkleed: Plaats het kleed in het bos of park of elke andere gewenste plek. Neem een picknickmandje mee en geniet van de buitenlucht, lees een boekje op het kleed of doe spelletjes. Je zult je heerlijk verbonden voelen met de aarde op dit prachtige picknickkleed.
Op het bed als bedsprei: De meest inspirerende dromen in de slaapkamer! Plaats dit prachtige bedsprei in haar geheel over het bed, geschikt voor een 2-persoonsbed. Voel je geborgen onder deze prachtige mandala.
Als tafellaken. De katoenen mandala kleden staan ook zeer sierlijk en gezellig als tafellaken, voor zowel binnen als buiten. Wasbaar op 30 graden.
Dit mooie wandkleed zal gegarandeerd de ambiance van de ruimte omtoveren tot een exotisch kunsteffect. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen om zo je kamer/ruimte iedere periode een andere sfeer te geven.

Techniek:
De doeken worden volgens traditionele wijze met de hand gemaakt door Indiaanse ambachtslieden. Ieder doek wordt met veel liefde en passie middels uitstekend vakmanschap voor jou bedrukt. Geproduceerd in een ethisch verantwoorde onderneming welke gebruik maakt van milieuvriendelijke verf en biologisch 100% katoen.

De mandala en met name het middenpunt, kan tijdens meditatie worden gebruikt als object om de aandacht op te richten. De symmetrie straalt rust en vertrouwen uit en zorgt ervoor dat je gemakkelijk je aandacht op het midden kunt houden.

Waarom kiezen klanten voor dit Mandala kleed?
✔ Scherpe kleuren
✔ Wasbaar
✔ Biologisch Katoen
✔ Ruime afmeting 225 x 200 cm.
✔ Multifunctioneel

Mogelijk ook interessant voor jou …

Gerelateerde producten

Ga naar de bovenkant